Як зробити печінку м’якою без молока: хитрість, про яку знають одиниці

Печінка завжди потребує ретельної підготовки для того, щоб у вас вийшла смачна і гідна страва. Якщо вона буде оброблена неправильно, то вийде дуже жорсткою і несмачною, інформує Ukr.Media.

Більшість господинь відправляють печінку в молоко, але, по-перше, витрачати напій зайвий раз не хочеться, а по-друге, як бути тим, хто має алергію на лактозу?

Виявляється, рішення є. Печінку потрібно помити, почистити, звільнити від усього зайвого та подрібнити на порційні шматки. Далі потрібно взяти достатньо цибулі (штуку на пів кілограма), порізати на кільця і змішати з печінкою. Після цього додаємо звичайну воду та ховаємо продукт у холодильник.

За годину печінку можна буде просушити і приступити до процесу смаження. Вийде дуже смачно, а головне — жодного молока.

Джерело

Exit mobile version