Що покласти в салат олів’є перед подачею на стіл, щоб страва була смачнішою

Майже всі господині знають, як правильно приготувати салат «Олів'є». Однак існує маленька хитрість, про яку деякі навіть не здогадуються, інформує Ukr.Media.

Щоб зробити смак більш виразним, відразу ж після приготування салату, коли всі інгредієнти змішані, а «Олів'є» заправлений, потрібно покласти чисту кірку лимона в майже готову страву. Це дозволить максимально розкрити смак інших компонентів. Лимонну шкірку їсти не потрібно, через кілька хвилин її слід прибрати з салату. В цьому плані кірка повинна виступати в якості підсилювача смаку.

Існує і ще одна хитрість. Ви можете використовувати не тільки кірку цитрусового, але і його сік. Якщо в салат з якоїсь причини не додані солоні огірки, кисла рідина стане справжнім рятівником, а збризкування інших інгредієнтів лимонним соком дозволить домогтися у «Олів'є» пікантного смаку, якого не вистачає при відсутності огірків.

Джерело