Дуже люблю печиво з фруктами. Восени обов'язково печу таке з яблуками. Готую відразу подвійну порцію, тиждень не черствіють! Печиво виходить повітряне і легке. У нього яскраво виражений смак яблук і аромат ванілі з корицею, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
- 370 г очищених яблук
- 1 яйце
- 0,5 ч. л. солі
- 175 г цукру
- 4 ст. л. рослинної олії
- 370 г борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- 0,5 лимона
- 1 ч. л. меленої кориці
- 110 г + 1 ч. л. вершкового масла
- 1 ч. л. ванільного цукру
Приготування:
До яблучної маси додати половину борошняної суміші. Перемішати силіконовою лопаткою, а потім додати другу половину борошна. Знову перемішати.
Ось і все, яблучне печиво готове. Смачного!
А щоб детальніше ознайомитися з рецептом яблучного печива, дивіться відео нижче:
Залиште відповідь