Як приготувати ідеальну манну кашу: баланс крупи і рідини

Манну кашу люблять не всі, оскільки у процесі варіння з'являються грудочки, інформує Ukr.Media.

Також далеко не завжди вдається вгадати із пропорціями.

Якщо ви любите манку з кремовою текстурою, яка нагадує легкий суп-пюре, то досягти цього результату ще складніше.

Як виявилось, приготувати кашу потрібної консистенції просто.

Головне завдання полягає в тому, щоб дотримуватися балансу крупи і рідини.

Що потрібно знати

Варто пам'ятати про те, що для варіння потрібна склянка рідини. Можна брати не лише воду: наприклад, можна варити страву на молоці та воді, які беруться у рівних пропорціях.

Якщо ви любите рідку манку, то варто брати лише півтори великої ложки крупи на вказану кількість рідини.

Якщо взяти дві великі ложки, то каша з'явиться легка кремова текстура.

При 2,5 ложки манки страва виходить у міру густою, але не дуже твердою.

Якщо ви любите, щоб у каші буквально ложка стояла, то на склянку рідини можна брати три великі ложки манної крупи.

Також варто пам'ятати про те, що вершкове масло краще додавати до готової страви. При такому підході манна каша виходить значно смачнішою.

Джерело

Exit mobile version