З цією добавкою будь-який салат стане смачнішим і кориснішим: що потрібно класти в тарілку

Овочеві та фруктові салати самі по собі дуже корисні, але можна значно підвищити їхню поживну цінність завдяки лише одному інгредієнту, інформує Ukr.Media.

Як розповіли експерти, найкращою добавкою до овочів та фруктів є мелені горіхи — мигдаль, волоський горіх, пекан, кеш'ю, фундук та інші. У такому випадку страва буде багата і клітковиною, і корисними жирами, і білками, зазначили фахівці.

Горіхова добавка не тільки покращить користь салату, але й надасть йому вишуканого смаку. Загалом, зазначили експерти, овочі та фрукти поєднуються з будь-якими горіхами, тому обирайте ті, які вам до смаку.

Ще одна користь такої добавки — ви не з'їсте горіхів більше належної норми, оскільки вони рівномірно розподіляться по всій страві. Тому не варто хвилюватися за фігуру і вважати, що горіхи значно збільшать калорійність салату.

Exit mobile version