Ви знали, навіщо смажать томатну пасту: вся справа в одній хитрості

Томатну пасту ми часто використовуємо, як інгредієнт для різних страв. Багато супів, гарячих страв, гарнірів, закусок або соусів не обходяться без цього продукту. А ви знали, що досвідчені господарки спершу відправляють цей інгредієнт на сковороду? Розповідаємо, навіщо обсмажувати томатну пасту, інформує Ukr.Media.

Безумовно, смак та аромат томатної пасти простежити у страві нескладно. Цей продукт залишає помітний акцент як у соусі, так і в гарячому. Але можна зробити його ще більш насиченим і кращим завдяки обсмажуванню! Даємо інструкцію, як обсмажити томатну пасту, щоб удосконалити давно знайомі страви.

Навіщо обсмажувати томатну пасту і як це робити

  • Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. За бажання можна використовувати й іншу рослинну олію: лляну, оливкову, кукурудзяну або кунжутну.
  • Тепер викладіть на сковороду томатну пасту і обсмажуйте її постійно помішуючи.
  • Смажити томатну пасту потрібно близько 3 хвилин. За смаком можете додати прянощі та спеції, цукор, рубану зелень, пропущений через прес часник або трохи води.
  • Обсмажена томатна паста зробить вашу страву неймовірно смачною та ароматною. Тільки уявіть, який карколомний соус можна створити за кілька хвилин на сковороді!

    Джерело

    Exit mobile version