Щільні та смачні тюфтелі виходять далеко не у всіх. Однак виправити це дуже просто, інформує Ukr.Media.
Досвідчені кухарі поділилися трьома хитрощами, які допоможуть при приготуванні тюфтелів.
Величезну роль відіграють види м'яса та правильний помел. Щоб фарш вийшов хорошим, пропускайте його через м'ясорубку з маленькими решітками два рази.
Яйця додавати не обов'язково, але вони можуть надати фаршу клейкості та щільності — тут на ваш розсуд. Якщо готуєте тюфтелі з рисом, додавайте його в сухому вигляді, а не відвареному. З паніруванням допоможуть борошно або крохмаль.
Додавайте у фарш холодну воду для набухання білків. Фарш буде в'язким та пишним. На 1 кілограм додають приблизно 50-70 грамів води.
Залиште відповідь