«Такий салат набагато довше не потече»: Що я роблю, щоб огірки не потекли в салаті

Багато господинь люблять додавати в салати свіжі огірочки — з ними будь-який салат стає ароматніший і свіжіший. Але добре, якщо салат з'їдять одразу. А якщо постоїть? Огірок, звісно, потече. І салат виглядатиме зовсім не апетитно, інформує Ukr.Media.

Однак щоб цього не сталося, є одна маленька хитрість яка гарно працює!

Перше що робимо: Миємо огірки, обрізаємо хвостики і розрізаємо навпіл, потім уздовж.

Далі за допомогою чайної ложки видаляємо серединку (ту, де насіння). Просто добре вичищаємо.

Тепер огірок нарізаємо навскоси. Можна нарізати кубиками (якщо, наприклад, додаватиме в Олів'є або у вінегрет).

І відправляємо до салату. Все!

Такий салат набагато довше не потече. І виглядатиме апетитно!

Звичайно, огіркові "начинки" не викидаємо! Додаємо їх до інших страв. Наприклад, у соуси чи маринади.

Перед святами, коли огірків використовуємо багато, заморожуємо ці залишки, а використовуємо їх трохи пізніше. Після розморожування аромат огірочка нітрохи не гірший.

Джерело

Exit mobile version