У наш час плита, духовка, мікрохвильовка є невіддільною частиною кухонного обладнання. Однак, іноді виникають ситуації, коли немає можливості скористатися цими пристроями для підігріву їжі. Тому важливо знати й інші способи, які дозволять вам розігріти улюблену страву. Один із секретів розкрила стюардеса, інформує Ukr.Media.
Бортпровідниця Джейд Наомі у своєму TikTok поділилася трюком із розігріванням їжі, який використовує вона та її колеги, коли на борту літака немає елементарного кухонного обладнання.
Цей лайфхак дуже простий. Він буде корисний у будь-якому місці, де немає доступу на кухню або він обмежений, а холодну їжу їсти не хочеться.
Для того, щоб розігріти страву, знадобиться лише гаряча вода та кілька звичайних поліетиленових пакетів.
Спочатку помістіть продукти в контейнер, а потім — у пакет, і щільно його зав'яжіть. Помістіть такий пакет в інший пакет і залийте його гарячою водою. Можна використовувати третій пакет, щоб захистити все від протікання води. Тепер залишається тільки чекати, і через 30-45 хвилин страва готова!
Авторка ролика зізналася, що це незручно, але якщо вона хоче поїсти гарячої їжі, то воліє використовувати вищеописаний метод, а не їсти холодну їжу, яку зазвичай їдять у літаку.
Багато коментаторів були шоковані такими умовами. Інші зазначили, що трюк здався їм цікавим і вони хотіли б його використовувати за можливості.
Залиште відповідь