Що потрібно зробити, щоб овочеві котлети були не менш смачними, ніж м’ясні

Якщо ви задумалися над приготуванням котлет з овочів, що, безперечно, урізноманітнить звичне меню, вам, напевно, цікаво, як зробити їх не тільки корисними, але й смачними, інформує Ukr.Media.

Розкажемо про 4 компоненти, які підуть овочевим котлетам лише на користь.

Яйце

Яйце потрібно не лише тоді, коли ви готуєте биточки з м'яса, а й тоді, коли в меню — овочеві котлети. А щоб останні вийшли повітряними, спробуйте відокремити білок від жовтка, збити і додати в миску з іншими інгредієнтами окремо.

Сир

Ще один спосіб "склеїти" всі складові в котлетах — змішати їх з натертим сиром.

Тут у вас два варіанти: взяти нейтральний продукт або використовувати сир, що має «виразний» смак — наприклад, чеддер або пармезан.

Манка

Занадто рідке тісто — проблема, яка часто виникає в процесі приготування овочевих котлет через те, що використовуються соковиті плоди. Використовуйте як загусник борошно або манну крупу, і тоді подібна неприємність буде вам не страшна.

Зелень

Завдяки «яскравим» травам на зразок петрушки, кінзи та інших прянощів, вам вдасться зробити котлети, приготовані з овочів з нейтральним смаком, більш пікантними.

Джерело