Майже всі господині знають, як правильно приготувати салат «Олів'є». Однак існує маленька хитрість, про яку деякі навіть не здогадуються, інформує Ukr.Media.
Щоб зробити смак більш виразним, відразу ж після приготування салату, коли всі інгредієнти змішані, а «Олів'є» заправлений, потрібно покласти чисту кірку лимона в майже готову страву. Це дозволить максимально розкрити смак інших компонентів. Лимонну шкірку їсти не потрібно, через кілька хвилин її слід прибрати з салату. В цьому плані кірка повинна виступати в якості підсилювача смаку.
Існує і ще одна хитрість. Ви можете використовувати не тільки кірку цитрусового, але і його сік. Якщо в салат з якоїсь причини не додані солоні огірки, кисла рідина стане справжнім рятівником, а збризкування інших інгредієнтів лимонним соком дозволить домогтися у «Олів'є» пікантного смаку, якого не вистачає при відсутності огірків.
Залиште відповідь