Що не можна додавати в котлети: досвідчені кухарі знайшли зайві інгредієнти у фарші

Рецептів приготування котлет величезна кількість, і всі вони відрізняються один від одного. Можна експериментувати як з інгредієнтами, так і зі способом приготування, інформує Ukr.Media.

Будь-який рецепт вдасться вдосконалити. Наприклад, можна прибрати кілька продуктів, які здаються звичними та потрібними, але можуть безнадійно зіпсувати смак страви.

Молоко та батон

Багато господинь замочують хлібний м'якуш у молоці та додають його у фарш для соковитості та м'якості. Але деякі кухарі переконані, що молоко зробить м'ясо не м'яким, а, навпаки, жорстким. Для фаршу рекомендується брати сухуватий батон і замочувати його у воді.

Яйця

Краще забути про яйця, якщо йдеться про котлетний фарш. Під час готування білок згортається — у цьому разі котлети виходять жорсткими.

Часник

Часник не цибуля, він нездатний додати фаршу соковитості, крім того, часом він спричиняє зворотний ефект. Часник має специфічний запах, який може зіпсувати м'ясну страву.

Джерело