Що може бути краще, ніж перекинути стаканчик холодного квасу в жаркий погожий день? Давай разом зменшувати кількість хімії в раціоні. Сьогодні ми розповімо, як зробити квас з хліба в домашніх умовах. Буде смачно!
Як зробити квас з хліба
Принадність цього квасу в тому, що вам не знадобиться багато інгредієнтів для його приготування. Рецепт до смішного простий, тому з ним впорається навіть недосвідчена господиня. Так що не бійтеся братися за незвідані вами страви. Часом потрібно просто спробувати, щоб відразу ж отримати гідний результат. Перевірено!
- 0,5 буханки житнього хліба
- 3 л кип'яченої води
- 25-30 г живих дріжджів
- 125 г цукру
- родзинки за смаком
Приготування:
Ловіть також робочий лайфхак. Коли ви відфільтруєте напій від хлібно-дріжджової маси, не викидай її. Цю суміш можна зберігати в закритій банці в холодильнику, а потім використовувати повторно замість дріжджової закваски для квасу, інформує Ukr.Media.
Залиште відповідь