Простий трюк, завдяки якому в’яла морква стане знову хрусткою

Знаючи цю хитрість, можна сміливо купувати моркву про запас, адже її можна «реанімувати» навіть через кілька місяців, інформує Ukr.Media.

Трюк буде корисний і тим, хто вирощує коренеплід у великих обсягах, щоб навіть в лютому насолоджуватися поживним і смачним овочем.

В'яла морква — поширена ситуація, з якою стикається багато господинь. Але не всі знають, як можна вирішити цю проблему.

А виправити недолік можна дуже просто. Досить приготувати спеціальну рідину, занурити коренеплід в неї і можна дегустувати.

У ємність наливають холодну воду, поміщають туди кілька шматочків сирої картоплі. Потім в рідину на 30 хвилин відправляють коренеплід, який вже покрився «зморшками».

Аналогічний трюк можна провернути з селерою і редискою, які теж втратили товарний вигляд.

Можна прискорити процес. У моркви зрізають гострий кінчик і поміщають в холодну воду у вертикальному положенні. В такому випадку ідеально підійде чашка або стакан.

Джерело