Простий спосіб «вимити» з м’яса хімічні добавки, не відварюючи його

Нас лякають тим, що в м'ясі, купленому в магазині, багато «хімії». А прибрати її можна? Це не дуже складно і часу зажадає не особливо багато. Зате не доведеться мучити себе сумнівами — чи варто робити покупки в найближчому недорогому магазині, інформує Ukr.Media.

Щоб убезпечити м'ясо від можливих шкідливих речовин, візьміть сіль. І велику каструлю або таз. Наповніть ємність холодною водою, додайте солі з розрахунку 3 столові ложки на літр, перемішайте до розчинення солі.

Розріжте м'ясо на кілька частин (якщо шматок великий) і покладіть у воду на годину. Потім промийте і ще раз повторіть процедуру, вже змінивши воду.

Якщо рецепт страви, яку ви задумали, дозволяє, опустіть м'ясо в третю воду і доведіть до кипіння. Після, якщо ви зовсім не впевнені в якості м'яса, ще раз промийте його в підсоленій воді.

Джерело