Прості способи посмажити яйця без єдиної краплі олії

Любителям яєчні напевно припаде до душі корисна версія цієї страви. Для її приготування не знадобиться ні краплі олії, інформує Ukr.Media.

Так, перше, що вам належить зробити, — гарненько розжарити суху сковороду.

Коли поверхня посуду досягне бажаної температури, її варто застелити пекарським папером.

Тепер потрібно з обережністю розбити на сковорідку яйця.

Через пару хвилин ви помітите, що білок побілів і схопився — це значить, що яєчня готова. Перенесіть ваш сніданок або перекус на тарілку прямо з папером, схопившись за вільні краї.

Є ще один варіант приготування яєчні без олії. В цьому випадку вам знадобиться парочка помідорів.

Томати варто залити окропом і, почекавши хвилину, зняти з них шкірку. Наріжте м'якоть і перекладіть її на сковорідку.

Періодично перемішуючи, продовжуйте тушкувати томати, поки сік не випарується, а потім вбийте яйця, не порушивши жовток.

Яєчня на томатах буде готова через 2 хвилини.

Джерело