У всіх продуктів є свій термін зберігання. На жаль, деякі з них псуються вже через 2-3 дні. Інша справа, коли це м'ясо, ковбаси, сири, риба у вакуумній упаковці. Вони залишаються свіжими набагато довше, інформує Ukr.Media.
Деякі господині пристосувалися використовувати замість вакуумних зіп-пакети. Спосіб дуже простий. Покладіть в них продукти, швидко закрийте замок і відправте в морозилку. Але якщо всередині залишиться хоч трохи повітря, вміст зіпсується швидше.
Тут-то якраз і стане в нагоді коктейльна трубочка. Вставте її в пакет і застебніть впритул до соломинки. Тепер потягніть повітря ротом на себе, швидко вийміть трубочку і повністю закрийте пакет. Тепер ваші продукти пролежать удвічі довше звичайного.
Залиште відповідь