Всі вміють варити каву. Це можна зробити в турці, в кавоварці, в кавомашині тощо. Але мало хто знає, що її смак можна покращити і "розкрити", інформує Ukr.Media.
Цьому я навчився в одній кав'ярні в Стамбулі. Я замовив звичайну чорну каву, але вона була чудова! І не схожа на те, що я куштував раніше.
Мені довелося розпитувати офіціанта, що входить до складу. І тепер я можу робити такий самий напій вдома.
Як готувати
Спочатку варимо каву як зазвичай, будь-яким зручним способом.
А тепер нам знадобиться кардамон.
Беремо маленьку дрібку меленого кардамону і додаємо в чашку з кавою.
Далі нам знадобиться мелений стручок ванілі (або ванільний цукор).
Додаємо трохи у чашку.
І далі наливаємо гаряче молоко або гарячі вершки. Просто підігрійте їх у мікрохвильовці або на плиті.
Перемішуємо каву, робимо перший ковток… і ранок стає прекрасним!
Залиште відповідь