«Не варіть і не смажте напівфабрикат»: Як приготувати магазинні пельмені, щоб вони вийшли смачними

Любителі магазинних пельменів діляться на три типи, інформує Ukr.Media.

Одні гурмани віддають перевагу варити цей популярний напівфабрикат. Іншим людям подобаються смажені пельмені, що відрізняються рум'яністю.

Але є представники третьої категорії любителів страви.

Такі люди не піддають заморожені пельмені ні варінню, ні смаженню. Вони тушкують продукт. І виходить дуже смачно.

Про цей спосіб приготування магазинних пельменів розповіли експерти в галузі кулінарії.

Як готувати тушковані магазинні пельмені

Спочатку треба підготувати овочеві інгредієнти.

Натріть 200 грамів моркви та наріжте півкільцями 300 грамів ріпчастої цибулі.

Обсмажте цю овочеву суміш на сковороді, постійно помішуючи. Тривалість процесу має становити 8 хвилин.

Приблизно за хвилину до завершення треба додати один подрібнений зубчик часнику.

Наступний етап — додавання до овочевої суміші томатної пасти (2 столові ложки цього продукту треба попередньо розбавити водою, крім того, можна додати улюблені спеції).

Коли соус почне булькати, в сковороду слід відправити 300 грамів розморожених пельменів.

Посуд потрібно закрити кришкою. Вогонь треба зробити середнім.

Через 25 хвилин неймовірно апетитна страва буде готова.

Джерело

Exit mobile version