Багато господинь упевнилися в тому, що перед помелом зерна кави краще охолоджувати. Це допомагає отримати більш ароматний і смачний напій, ніж той, до якого ми звикли, інформує Ukr.Media.
Секрет такого способу приготування кави на власній кухні в тому, що при нижчій температурі частинки зерен краще розподіляються під час помелу. Що нижча температура зерен, то однорідніше і дрібніше їх можна перемолоти. У результаті напій має насичений і вишуканий смак.
До того ж, дрібно змелені й охолоджені зерна дають змогу зварити більше кави з тієї самої кількості сировини, зазначають деякі любителі цього напою.
Як правильно зберігати зерна кави в холодильнику? Просто помістіть кавові зерна в герметичний контейнер. Потім приготуйте каву так, як зазвичай це робите.
Залиште відповідь