Навіщо досвідчені господині кладуть цукор в холодильник

Цукор слід зберігати в сухому і прохолодному місці, далеко від продуктів, що сильно пахнуть. Він легко може стояти при кімнатній температурі в паперовому пакеті. Але навіщо класти цукор у холодильник? Причина може вас здивувати, інформує Ukr.Media.

Чи буде цукор довше зберігатися в холодильнику? Взагалі ні. Він, навпаки, швидко почне злипатися і може пахнути іншою їжею.

То навіщо тоді класти його в холодильник? Тому що цей спосіб не про цукор, а про інші продукти.

Виявляється, кілька кубиків (або ложок) цукру в холодильнику діятимуть як поглинач вологи та запаху. Завдяки їм інші продукти надовго залишаться свіжими та смачними. Це ефективний домашній засіб для зменшення зростання мікроорганізмів, що запобігає псуванню продуктів.

Джерело

Exit mobile version