Навіщо додавати цукор при варінні старої картоплі?

Розповідаємо чому варто взяти на замітку цей лайфхак і як правильно його застосовувати, інформує Ukr.Media.

Навіщо додавати цукор при варінні картоплі?

Додавши у воду при варінні невелику кількість цукру, можна значно покращити смакові якості старої картоплі.

Додавати цукор необхідно одразу після закипання води з картоплею.

Достатньо однієї-двох чайних ложок.

Разом із цукром рекомендується додати чайну ложку лимонного соку. Це допоможе запобігти потемнінню картоплі.

Щоб картопля зберегла максимум корисних речовин, кладіть бульби не в холодну, а в киплячу воду.

Спробуйте приготувати картоплю з урахуванням порад вище — розкрийте смак коренеплоду.

Джерело

Exit mobile version