Маленька хитрість, завдяки якій бутерброди з ікрою будуть набагато смачнішими

Ця закуска гарна і приємним зовнішнім виглядом, і апетитністю, інформує Ukr.Media.

Однак мало хто готує страву правильно.

Здавалося б, все давно відомо: потрібно нарізати батон, змастити скибочки маслом і покласти ікру.

Але не все так просто. Є ще одна дія, яку бажано виконати.

Що потрібно зробити зі скибочками батона або багета?

Не поспішайте намащувати вершкове масло на нарізаний хлібобулочний виріб.

Спочатку відправте скибочки на розігріту суху сковорідку.

Обсмажте кожен шматочок батона/багета: по кілька хвилин з кожного боку.

В результаті на поверхні скибочок з'явиться гарна золотиста скоринка.

Почекайте, доки зняті зі сковорідки шматочки не охолонуть.

Після цього можете намазувати на них масло і класти ікру.

Ваші домашні та гості будуть у захваті від готової закусочної страви: їх приємно здивують хрумкість і дуже яскравий смак.

Джерело

Exit mobile version