Лайфхак, який допоможе швидко і легко підготувати капустяне листя для голубців

Кожна господиня має свої кулінарні секрети. З їхньою допомогою вона може приготувати свою коронну страву, якій просто немає рівних. Чи знаєте ви лайфхаки, пов'язані з приготуванням голубців?

Оскільки ця страва непроста, не всі за неї беруться. Найскладніше не скрутити голубці, а правильно розібрати листя, щоб воно залишилося цілим і сильно не розм'якло. Однак смак цього делікатесу виправдовує весь клопіт, чи не так?

Дізнавшись, як спростити процес їхнього приготування, голубці часто будуть на вашому столі. Сьогодні хочемо поділитися з вами секретом, тому що він виручить багатьох домогосподарок, інформує Ukr.Media.

Почнемо з того, що для голубців потрібно вибирати середню капусту плескатої форми. Лише в цьому випадку ви зможете її легко розібрати. Розмір листя дозволить без проблем скручувати рулетики та вирішувати самостійно, з цілого листа робити голубець чи розрізати його навпіл.

Верхні листи слід зняти. Вони не підходять для приготування. Якщо вони цілі та непошкоджені, можете застелити ними дно каструлі, щоб страва не підгорала.

Потім зрізаємо максимально качан і кладемо овоч у мікрохвильову піч. Потужність має бути виставлена на максимум. Кількість часу необхідно регулювати, оскільки все залежить від розміру капусти. Наприклад, 1 кг капусти рекомендується тримати в мікрохвильовій печі 5 хвилин.

Коли ви дістанете її, занурте у холодну воду. Готово! Листя будуть акуратно зніматися без зайвого клопоту.

Тепер у вас є можливість частіше готувати улюблену страву без проблем.

Джерело