Якщо каша на сніданок не для вас, то вам кілька аргументів «за», інформує Ukr.Media.
Каша — це «повільні» вуглеводи, які нам потрібні саме вранці, щоби зарядитися на весь трудовий день. Повільні вуглеводи дають енергію для фізичної та розумової роботи.
Порція каші надовго зберігає почуття ситості, але при цьому легко засвоюється, що особливо важливо вранці.
У зерні міститься клітковина, а також макро- та мікроелементи (магній, калій, кальцій, фосфор, цинк, залізо), вітаміни групи В, білок.
Повільні вуглеводи, як і клітковина, знижують потяг до солодкого.
Незважаючи на користь каш, вживати їх слід саме вранці.
До вечора прийом повільних вуглеводів краще зменшити, тому що ввечері нижчий рівень фізичної активності і таку кількість організм просто не зможе витрачати.
Не кожна каша корисна. Яка саме?
Залиште відповідь