Ідеальна піца для ледачих гурманів — не треба робити тісто!

Любите піцу на тонкому тісті, але вам ніяк не вдається її приготувати? Просто скористайтеся цим секретом. Основа вийде хрусткою по краях, але м'якою всередині. І замішувати нічого не доведеться, інформує Ukr.Media.

Рецепт дуже простий, не вимагає замішування тіста, і займає мінімум часу на приготування. Все геніальне — просто. Вам знадобиться звичайний лаваш. Лаваш сам по собі є тонким хлібом, який при запіканні стає хрустким. Використання його замість традиційного тіста — це чудовий спосіб заощадити час і зусилля. Візьміть ножиці та виріжте з нього дві круглі заготовки. Першу покладіть на деко, попередньо застелене тефлоновим килимком чи пергаментним папером, і посипте тертим сиром. Зверху викладіть другий круг. Основа готова.

Змастіть її томатним соусом, додайте більше сиру та ковбаси і нарізану тонкими кільцями ріпчасту цибулю. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 5-7 хвилин, і можна подавати до столу.

Завдяки сиру два шари лаваша склеяться разом. Вийде тонке та хрустке тісто. Ніхто й не здогадається, що ви не витратили на його приготування жодної секунди.

Exit mobile version