Складно знайти людину, яка була б байдужа до борщу. Все-таки цей ароматний суп любить багато хто. Ще краще, якщо його подавати зі сметаною, зеленню і шматочком чорного хліба, інформує Ukr.Media.
Але початківці кулінари не завжди можуть приготувати смачний борщ.
Багато хто намагається зосередити увагу саме на кольорі страви, а не на її ароматі і насиченому смаку.
Професіонали знають, як готувати борщ так, щоб він був ідеальним.
При цьому все дуже просто. Досить дотримуватися класичного рецепта приготування, але за п'ять хвилин до виключення вогню слід додати в каструлю один додатковий компонент, який поліпшить смакові якості улюбленого супу.
Йдеться про вершкове масло. Досить невеликого шматочка.
Завдяки такій хитрості страва виходить більш однорідною, насиченою, підвищуються її поживні властивості.
Як тільки суп буде готовий, то йому потрібно дати ще 15 хвилин настоятися під кришкою. Це зробить аромат більш яскравим.
Всі домочадці обов'язково попросять добавки, а гості захочуть дізнатися рецепт.
Залиште відповідь