Як зробити старе сало свіжим, якщо воно залежалося?

Не завжди сало має ніжну консистенцію — іноді шматочок виходить дубовим. Особливо якщо зберігається в морозилці надто довго. Але повернути йому м'якість можна за лічені хвилини. Ось що придумали досвідчені господині, інформує Ukr.Media.

Довго його виварювати або робити з субпродукту якусь нову страву не доведеться. Вам потрібно лише нарізати сало на рівні шматки, покласти в каструлю і залити водою. Можна додати ваші улюблені спеції.

Проваріть на слабкому вогні близько 20 хвилин, потім зніміть каструлю з плити й залиште сало охолонути. Ця хитрість розм'якшить скибочки, але при цьому не розтопить їх. Головне, щоб вогонь був справді мінімальним.

Exit mobile version