Ніжні та пишні оладки сміливо можна назвати одним із найчудовіших варіантів сніданку. Вони гарні й самі по собі, а якщо подати їх зі сметаною, медом, варенням або згущеним молоком, то стануть ще кращими. Однак не завжди виходить приготувати їх рівними та круглими, інформує Ukr.Media.
Звісно, форма не впливає на смак страви, але багатьом господиням все ж хочеться досягти ідеального результату. І для цього зовсім не обов'язково купувати спеціальні форми. Досить мати під рукою скляний заварник.
Якщо залити тісто в такий чайник, то це допоможе більш рівномірно розподіляти його по сковороді. У той час як при використанні ополоника зробити порції однаковими досить складно. Щоправда, основа для оладок має бути доволі рідкою, а носик заварника — широким і без дрібних дірочок біля основи.
Залиште відповідь