Як врятувати каву, що втратила смак та аромат

Багато людей починають свій день із кухля гарячої кави. Однак для того, щоб насолоджуватися напоєм, необхідно правильно його зберігати, щоб він не втратив свої смак і аромат. Але якщо так вийшло, що кава все-таки вивітрилася, її можна ефективно врятувати, всього лише додавши до неї в упаковку один продукт, інформує Ukr.Media.

Як зберігати каву, щоб вона не вивітрювалася?

Кавоманам добре відомо, що найкраще молоти зерна безпосередньо перед вживанням, щоб кава не втрачала свого смаку й аромату. Однак якщо це неможливо, то зберігати мелену каву потрібно правильно. Для цього дотримуйтесь кількох порад, завдяки яким продукт збереже свої смак і аромат.

Перш за все, можна залишити каву в оригінальній упаковці та щільно закрити її за допомогою затискача. Однак якщо ви хочете переконатися у відмінній якості кави, пересипте її в металеву або скляну упаковку, яка щільно закривається. Зберігайте упаковку в затемненій шафі, в якій немає інших ароматичних продуктів і вологи.

Як врятувати каву, що вивітрилася?

Кава все-таки вивітрилася? Нічого не втрачено.

Щоб повернути їй смак і аромат, достатньо перекласти мелений продукт у скляну або металеву ємність, що щільно закривається. Потім покладіть у неї кілька кубиків темного шоколаду і закрийте контейнер.

Уже через два дні ви відчуєте різницю в смаку і запаху кави. Завдяки цьому нехитрому прийому вам більше ніколи не доведеться пити каву, що вивітрилася.

Джерело

Exit mobile version