Соковита буженина з індички легко може стати прикрасою будь-якого столу. Можна використовувати будь-яке м'ясо для приготування цієї страви, але індичка — найбільш вдалий варіант. Скибочки ароматної буженини в одну мить будуть з'їдені гостями. Потрібно запастися добавкою про всяк випадок, інформує Ukr.Media.
Буженина з індички
Для приготування буженини найкраще взяти філе індички. Якщо за ціною філе буде занадто дорогим задоволенням, тоді можна замінити його стегенцями. Але знадобиться більше часу на підготовку, через те, що доведеться акуратно видаляти непотрібні кісточки, шкіру, жирові прожилки.
Крім того, радимо заздалегідь запастися формувальною сіткою для м'яса. Її можна завчасно замовити в Інтернеті. Така сітка допоможе надати м'ясу необхідну форму. Готова страва буде добре триматися і виглядати вкрай апетитно. Не гірше магазинного або ресторанного частування.
Інгредієнти:
- 500 г індички
- сіль
- перець
- часник
- лимонний сік
Інгредієнти для соусу
- 150 г журавлини
- 2 ст. л. цукру
- 1 склянка води
- 1 ч. л. картопляного крохмалю
- спеції (за бажанням)
Приготування:
Залиште відповідь