Як правильно розігріти холодне м’ясо без мікрохвильовки і сковороди: 3 перевірених способи

Іноді рука не піднімається викинути залишки їжі, які не доїли під час вечері. Але ж на другий день страви вже не такі смачні. Особливо сильно це стосується м'яса, яке стає сухим. Щоб його було легко жувати і воно не втратило своїх смакових якостей, не варто використовувати мікрохвильовку і сковороду. Так як розігріти м'ясо іншими способами?

Все надзвичайно просто! Існують три методи, які не потребують включення мікрохвильовки. Вони допоможуть перетворити вчорашнє м'ясо в ласі шматочки. Насолоджуйтеся ароматними стравами зі свинини, яловичини і курки без шкідливого випромінювання мікрохвильової печі, інформує Ukr.Media.

Як розігріти м'ясо: 3 вірних способи

У пакеті

Цей метод прекрасно підійде для розігрівання вчорашнього стейка. Щоб м'ясо залишилося соковитим, вам варто взяти пакет із зіп-застібкою. Помістіть в нього м'ясо, додайте трошки спецій і випустіть усе повітря. Потім щільно закрийте пакет з вмістом. Налийте воду в каструлю і доведіть її до кипіння. А потім викладіть в неї м'ясо. Тримайте на середньому вогні протягом 5-7 хвилин. Готово!

У духовці

Даний спосіб розігрівання їжі не можна назвати швидким, зате він дозволяє зберегти в продуктах максимум користі. Застеліть деко фольгою і скропіть його рослинною олією. Викладіть зверху вчорашнє м'ясо. А потім накрийте його фольгою. Відправте у розігріту до 120 градусів духовку на 10-15 хвилин. Важливо! Час залежить від потужності духовки, тому на це може піти ще кілька хвилин.

На паровій бані

Третій спосіб ідеально підходить для тих, у кого немає можливості використовувати духовку. Необхідна лише плита і дві ємності. Налийте в каструлю воду і відправте її на вогонь. Зверху закріпіть ємність поменше. У неї необхідно викласти м'ясо, яке потрібно розігріти. Для цієї мети рекомендуємо брати друшляк. Почекайте, поки м'ясо нагріється, а потім насолоджуйтеся його соковитістю.

Ці способи справляються з розігріванням їжі куди краще, ніж мікрохвильова піч і сковорода. Так як завдяки їм м'ясо залишається ніжним і не стає сухим.

Джерело