Дуже бюджетний, але неймовірно смачний рецепт перловки з овочами і м’ясом

Дуже бюджетний, але неймовірно смачний рецепт перловки — в такому вигляді її будуть їсти навіть ті, хто перловку на дух не переносить. Просто посмажте її разом з овочами і м'ясом!

Інгредієнти:

  • 250 гр. перловка;
  • 100 гр. м'яса (свинина, яловичина, баранина);
  • по 1 шт. цибулі та моркви;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • рослинна олія.

Інгредієнти:

Перловку попередньо замочити на 1 годину. Потім обсмажити у 2 ст.л. олії протягом 5 хвилин, поки перловка не придбає приємний горіховий аромат, інформує Ukr.Media.

В окремій сковороді обсмажити в олії м'ясо, цибулю і моркву до золотистого кольору.

Додати обсмажену перловку.

Влити 300 мл води, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою. Готувати на повільному вогні 30-40 хвилин, поки вся рідина не випарується.

Дуже апетитна перловка з м'ясом і овочами — просто і смачно!

Детальніше про те, як приготувати смажену перловку з овочами і м'ясом, дивіться у відео нижче:

Джерело

Exit mobile version