Досить однієї ложки: добавка, що робить картопляне пюре ідеальним — смачним, ніжним та кремоподібним

Страва завжди виходить сухуватою і не дуже апетитною?

Є один секретний інгредієнт, який дуже швидко робить картопляну масу ніжною та неймовірно смачною, інформує Ukr.Media.

Страва набуває кремоподібності і стає ще більш ситною.

Про цю рятівну добавку розповідають експерти в галузі кулінарії.

Секрет ідеального картопляного пюре:

Зварили картоплю та «обробили» її товкачем?

Додайте в масу не тільки молоко і розм'якшене вершкове масло, але і сметану.

Бажано використати кисломолочний продукт, жирність якого становить 20 відсотків або більше.

Переборщувати зі сметаною не треба: однієї столової ложки на все пюре буде цілком достатньо.

Ретельно перемішайте блюдо. Завдяки ніжному і жирному компоненту страва вийде м'якішою і ситнішою.

Крім того, сметана зробить пюре набагато апетитнішим.

Джерело

Exit mobile version