Червоний чи зелений: лікарі розповіли, який виноград корисніше їсти

Замислювалися ви коли-небудь, який виноград корисніший: червоний чи зелений? Експерти вирішили відповісти на це запитання, інформує Ukr.Media.

Обидва сорти винограду містять клітковину, важливі для серця і м'язів вітаміни та мінерали. Що стосується зеленого винограду, то він багатий на вітаміни С і К, які необхідні для зміцнення імунної системи та здоров'я кісток.

Червоний виноград вирізняється високим вмістом фітохімічних речовин, таких як ресвератрол. Антиоксиданти в ягоді чинять профілактичний вплив на здоров'я серця і захищають клітини від окислювального стресу.

Порівняння показує: якщо ви цінуєте антиоксидантний ефект, червоний виноград — найкращий вибір.

Джерело

Exit mobile version