Без шкоди для фігури: з чим краще їсти сало, щоб не погладшати

Колосальна кількість калорій, які містяться в салі, змушує багатьох тих, хто худне, відмовлятися від улюбленого продукту, інформує Ukr.Media.

Але є способи регулярно балувати себе салом і при цьому не набирати вагу.

Для початку зверніть увагу на те, з чим ви його їсте. Хліб і соуси явно не підуть на користь вашій дієті.

Зате чудовою парою до сала будуть овочі та зелень (огірки, помідори, цибуля, кріп тощо). Але один нюанс: вони мають бути несолоними. Тобто не можна сипати кристали на свіжі огірочки, але також не рекомендується вживати й мариновані.

А все тому, що в самому салі й так достатньо солі, а якщо ще й додати її до овочів, то колосальні набряки на ранок вам точно забезпечені. А це, на хвилиночку, зайві сантиметри в талії та взагалі по всьому тілу.

Якщо без хліба ніяк, то купуйте той, що зроблений із цільних зерен.

І в будь-якому разі пам'ятайте про поміркованість. Велика кількість сала, тобто калорій, принесуть вам додаткові кілограми, коли й старих-то ще не позбулися.

Нормою вважається 30 г 3-4 рази на тиждень. Якщо їсти більше, то ви, найімовірніше, не зможете вписати такий калораж у своє меню, щоб при цьому не виникало відчуття голоду.

Джерело