Але молоді корейці раптово віддали перевагу чаю замість кави, інформує Ukr.Media.
Новий тренд називається Teamakase — це церемонія, аналогічна японському Omakase, коли шеф-кухар подає суші на свій розсуд за певний період часу. У Кореї замість суші готують чай, до якого подають міні-сендвічі та десерти, але їжі мінімум — не як у 5 o'clock tea в Англії.
Коштує задоволення 20-30 долларів з особи, але всі задоволені. Вони в захваті від можливості пити чай із сервізу, спробувати різні сорти чаю та купити той, який найбільше сподобався. Менше кофеїну та асоціація зі здоровим способом життя теж мають місце.
Цікаво, що Teamakase проводяться в Кореї більше 10 років, але ходили туди в основному літні люди. Як тільки мода дійшла до 20-30-річних, броні розлітаються на тижні вперед.
Залиште відповідь