3 незвичайних компоненти допоможуть удосконалити смак кави

Однак настрій багато в чому буде залежати від смакових якостей напою, інформує Ukr.Media.

Зазвичай, вдома ми додаємо мінімум компонентів. В основному заведено обмежуватися молоком або вершками, цукром і корицею. Більш вишуканими варіантами ми можемо побавити себе в кав'ярнях, але з ранку не завжди є час для відвідування спеціалізованих закладів.

Тому слід навчитися готувати неймовірно смачну каву вдома. Для цього варто знати про те, які несподівані компоненти зможуть перетворити напій.

Які інгредієнти можна ввести до складу:

Сіль

Цей інгредієнт здається абсолютно зайвим і недоречним, але це помилка. Сіль є прекрасним способом поліпшення смакових якостей напою.

Якщо ви хочете усунути неприємну кислинку або гіркоту, то маленька щіпка солі ідеально впорається із завданням.

Масло

Рідкісні гурмани знають про те, що звичайне вершкове масло перетворює каву в божественний напій. Завдяки використанню масла смак напою стає більш витонченим, яскравим і насиченим.

Вводити варто невеликий шматочок масла, інакше калорійність напою стане занадто високою.

Кленовий сироп

Багато хто звик до того, що всі сиропи є безумовно шкідливими і небезпечними. Однак кленовий сироп є винятком. Продукт володіє натуральним складом зі значним списком корисних властивостей.

Але це не головна перевага продукту.

Річ у тім, що у кленового сиропу абсолютно унікальний смак, тому каву з його додаванням потрібно спробувати будь-якому гурману.

До речі, введення компонента позбавить вас від необхідності використовувати цукор.

Джерело