12 підказок власницям мультиварок

1. На програмі «Тушкування» за годину кип'ячу молоко. Якщо з холодильника, то півтора години. Ніхто нікуди не тікає, інформує Ukr.Media.

2. На цій же програмі за 5-6 годин виходить чудове топлене молоко.

3. Кожух каструлі-термос. Тому якщо тепле молоко заквасити, то вранці буде чудовий кефір (або ряжанка з топленого молока).

4. На режимі "Варка на пару" за 5 хвилин виходять яйця «в мішечку», за 12 хвилин-«круто».

5. На режимі «плов» виходить дивовижна тушкована картопля з золотисто-підсмаженим низом (заважати і контролювати не треба — розумна каструля сама знає, коли картопля готова і перейде в режим підігріву).

6. На режимі «Тушкування» абсолютно дивовижна тушкована картопелька без піджарки знизу.

7. На режимі «Плов» самі ледачі мужики роблять розкішну вечерю з готових пельменів: Півкіло заморожених пельменів прямо з пачки насипаємо в каструлю, заливаємо півсклянкою води з під крана, солимо і кладемо ложку вершкового масла. Натискаємо кнопку і чекаємо сигналу готовності — нічого робити не треба! Пельмешки один до одного, із злегка підсмаженим низом. Мій чоловік тепер тільки такі і визнає, ніяких каструль з окропом! Природно, пельмені домашні з морозилки.

8. На режимі «Випічка» чудово смажиться риба і м'ясо будь-яке.

9. На режимі «Тушкування» за 12 годин виходить найпрозоріший запашний холодець.

10. На режимі «Тушіння» або «Гречка» можна робити 2 страви відразу-внизу гарнір (крупа або картопля), а вгорі у спеціальному кошику, сосиски, котлети, м'ясо, курочка…. Сік капає на гарнір і виходить чарівно.

11. На режимі «Тушкування» за 1,5 години можна зварити будь-який ваш улюблений суп. Ви здивуєтеся, наскільки він прозорий, нерозваренний і запашний!

12. На режимі «випічка» обсмажити фарш з цибулею. Потім на режимі «Плов» в цей фарш покласти сухі ріжки або пір'я (різновид макаронів), залити окропом, щоб тільки кінчики стирчали, посолити, перемішати і чекати сигналу готовності (каструля визначить її сама). Макарони по-флотські до вашого столу!

Джерело

Exit mobile version