Буває, що господині забувають поповнити свої запаси, і продукти закінчуються в найбільш невідповідний момент, інформує Ukr.Media.
Якщо ви вже приготували тісто для млинців, дістали сковорідку і зібралися приступати до смаження, але виявили, що вдома закінчилася олія, не поспішайте кидати почате.
Згадаймо, як готували рум'яні оладки наші бабусі? Правильно, замість олії вони додавали смалець чи сало.
Як смажити млинці на салі
Розігрійте сковороду до високої температури. Відріжте невеликий шматочок сала та протріть гарячу поверхню.
Це зручно робити, наколовши сало на вилку — так ви точно не обпалите пальці.
Тонкого шару жиру, що утворився на сковорідці, достатньо для смаження одного млинця. Як тільки ви знімете млинець зі сковорідки і приготуєтеся смажити наступний, не забудьте змастити знову сковорідку салом.
До речі, якщо ви готуєте котлети або навіть деруни та олії не вистачає, можна спробувати приготувати ці страви у духовці. Зі зрозумілих причин, з млинцями цей лайфхак не спрацює.
Залиште відповідь