Влітку снідаю лише так: найсмачніша намазка з кабачків, яку полюбить уся родина

Дуже смачною виходить намазка з кабачків, яка ідеально поєднується із підсмаженим хлібом. Плавлений сир, що входить до складу закуски, робить її більш ніжною та ситною — ідеальний варіант для ранкових бутербродів, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • кабачки — 450-500 гр (2шт);
  • велика цибулина — 1 шт;
  • морква — 1 шт;
  • сіль, перець за смаком;
  • пучок кропу;
  • плавлений сирок — 170 гр.

Приготування:

Натріть моркву, цибулю та кабачки наріжте кубиками.

Обсмажте моркву і цибулю, до готових овочів додайте кабачки, накрийте кришкою сковороду і готуйте овочі на повільному вогні 10-12 хвилин, потім зніміть кришку і готуйте овочі ще пару хвилин: необхідно, щоб випарувалася вся вода. До готових овочів додайте сіль та перець за смаком.

Залишіть овочі до повного остигання, додайте до них подрібнену зелень та нарізаний плавлений сир. Усі інгредієнти помістіть у блендер та подрібніть до отримання однорідної маси.

Зберігати намазку з кабачків в герметичному контейнері можна кілька днів.

Смачного!

Джерело