Тільки не масло: з чим потрібно змішати згущене молоко, щоб отримати смачний крем для тортів

Ще з радянських часів найпростішим і смачним кремом для домашнього торта вважалася суміш згущеного молока і вершкового масла. Це справді дуже смачно, проте сьогодні з'явилися ніжніші та густіші варіанти для прошарку та просочення коржів і бісквітів, інформує Ukr.Media.

Ділимося простим рецептом — крем можна приготувати всього за 1 хвилину, і він точно сподобається всім ласунам!

Інгредієнти:

  • згущене молоко (звичайне або варене) — 200 мл;
  • вершковий сир — 500 г;
  • цукрова пудра — 70 г.

Приготування:

Вершковий сир має бути охолодженим. Збийте його з цукровою пудрою до однорідності. Поступово додавайте згущене молоко. Продовжуйте збивати до отримання пишної маси.

Готово! Жодного сирного смаку та кислинки — крем виходить ніжним, повітряним, солодким, з вираженим вершковим смаком. І не потрібно мучитися зі збиванням вершків до міцних піків.

Крем чудово підійде для прошарку будь-яких тортів, тістечок і капкейків, а також для декорування десертів завдяки своїй густині. Смачного!