Смажену рибу люблять практично всі. Однак, не всі господині люблять готувати цю страву, інформує Ukr.Media.
Здається робити це не складно, але на жаль, часто в процесі смаження шматочки риби прилипають до дна сковорідки, і коли їх перевертаєш, вони розвалюються. Замість шматочка виходить "каша".
Така риба втрачає свою апетитну привабливість.
Подати гостям смажену рибу в такому вигляді наважиться далеко не кожен кулінар.
Однак, розповімо про просту кулінарну хитрість, завдяки якій риба не прилипне до сковорідки, шматочок збереже свою цілісність і апетитну привабливість.
Лайфхак дуже простий: він полягає в тому, щоб заздалегідь посолити шматочок риби.
Зробити це необхідно за 15 хвилин до того, щоб викласти рибу на розігріту сковорідку.
Якщо посолити шматочки риби заздалегідь, то це і буде гарантією, що вони не прилипнуть до дна сковорідки і збережуть свою цілісність.
Завдяки цьому кулінарному трюку шматочки риби не тільки залишаться цілими, але й радуватимуть кулінара апетитною рум'яною скоринкою, яка буде неймовірно хрустіти в роті.
Риба, приготована цим способом, буде радувати своїм смаком, хрустом і апетитним виглядом навіть найвибагливіших гурманів.
Залиште відповідь