Смажена риба не прилипне до сковорідки і не розвалиться — маленька хитрість

Смажену рибу люблять практично всі. Однак, не всі господині люблять готувати цю страву, інформує Ukr.Media.

Здається робити це не складно, але на жаль, часто в процесі смаження шматочки риби прилипають до дна сковорідки, і коли їх перевертаєш, вони розвалюються. Замість шматочка виходить "каша".

Така риба втрачає свою апетитну привабливість.

Подати гостям смажену рибу в такому вигляді наважиться далеко не кожен кулінар.

Однак, розповімо про просту кулінарну хитрість, завдяки якій риба не прилипне до сковорідки, шматочок збереже свою цілісність і апетитну привабливість.

Лайфхак дуже простий: він полягає в тому, щоб заздалегідь посолити шматочок риби.

Зробити це необхідно за 15 хвилин до того, щоб викласти рибу на розігріту сковорідку.

Якщо посолити шматочки риби заздалегідь, то це і буде гарантією, що вони не прилипнуть до дна сковорідки і збережуть свою цілісність.

Завдяки цьому кулінарному трюку шматочки риби не тільки залишаться цілими, але й радуватимуть кулінара апетитною рум'яною скоринкою, яка буде неймовірно хрустіти в роті.

Риба, приготована цим способом, буде радувати своїм смаком, хрустом і апетитним виглядом навіть найвибагливіших гурманів.