Досить незвичайний рецепт потішить своєю простотою і доступністю. Готувати можна з базових продуктів, ціни на які не дуже кусаються. Зате смак і аромат частування оцінять абсолютно всі, від малого до великого, інформує Ukr.Media.
Риба по-польськи
Секрет такого приготування риби в тому, що її потрібно відварити. А з бульйону, що залишився зробити соус. Крім того, для завершального акорду знадобиться свіжа зелень і відварені яйця. Без них в цьому рецепті ніяк не обійтися, адже саме така подача риби робить її рибою по-польськи.
Радує той факт, що для такої рибки підійдуть навіть найдоступніші сорти. Наприклад, хек або минтай. Простіше кажучи, вибирайте саме біле м'ясо. Підійде також щука, тріска або більш проста річкова риба. Тільки врахуйте, що потрібно ретельно вибирати кісточки, перед початком готування. У річкової риби їх може бути значно більше.
Інгредієнти:
- 400 г філе риби
- 2 яйця
- 50 г зелені
- 50 г вершкового масла
- 1 ч. л. борошна
- 10 мл лимонного соку
- сіль за смаком
- лавровий лист
- перець горошком
Приготування:
Як готується ніжна риба по-польськи:
Подавайте шматочки риби, рясно политі ніжним вершково-яєчним соусом. До слова, приготування риби по-польськи можна модернізувати, додати щось своє, прибрати який-небудь елемент. Наприклад, цінителі овочів можуть зробити таку рибку на овочевій подушці. Для цього знадобиться солодкий перець, цибуля, селера, морква, гриби.
Наріжте овочі на невеликі шматки і викладіть їх у формочку для випікання. Причому викладати овочі і рибу можна шарами. Потім залий все соусом і відправ в духовку, щоб овочі як слід протомилися. Подавай до столу рибу по-польськи з дрібкою свіжої петрушки, кропу або кінзи.
Залиште відповідь