Салат з курячих шлунків може стати справжнім сюрпризом на вечерю. До чого ж відмінний смак і аромат у страви. Але не кожен вгадає, який в салаті центральний інгредієнт. Може, це риба? Або яловичий язик?
Можна погодитися, що від шлуночків часто вернуть ніс. Курячі нутрощі або не подобаються зовсім, або обов'язково повинні бути в холодильнику. Але такий рецепт варто взяти на замітку абсолютно кожному. Хто знає, як буде штормити ринок м'яса. Ціни на субпродукти поки не злетіли вище хмар. Вкрай вигідний інгредієнт, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
- 500 г курячих шлуночків
- 1 цибулина
- 0,5 ч. л. цукрової пудри
- 4 зубчики часнику
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 50 мл рослинної олії
- оцет (5 %)
- сіль
- перець
Приготування:
Салат з курячих шлунків на швидку руку
В цілому мариновані шлуночки можна додавати в салат. Наприклад, використовувати пекінську капусту або салат айсберг, сухарики, майонез або сметану для заправки. Вдало в таку компанію впишеться морква по-корейськи. Вийде дуже пікантно і соковито. Але не зайвими будуть кукурудза або горошок. Якщо бажаєте, можна доповнити салат частинками оливок.
Справжні цінителі курячих субпродуктів замість шлуночків можуть сміливо використовувати щось інше. Трохи сердечок, печінки, грудки. Тільки уявіть, який відмінний смак вийде, якщо змішати кілька таких інгредієнтів. І дорогущих ресторанних страв не треба. Домашнє буде куди смачніше.
Залиште відповідь