Скуштувавши картоплю за цим рецептом один раз, ви закохаєтеся в цю страву назавжди!

Порада: для цього рецепту вибирайте дрібну картоплю, інформує Ukr.Media.

Приготування:

Картоплю очистіть, добре промийте та просушіть за допомогою паперових серветок.

Кількість інгредієнтів регулюйте на свій смак та кількість картоплі. З'єднайте картоплю з сіллю, спеціями та олією. Додайте 5-6 столових ложок суміші для приготування темпура або використовуйте панірувальні сухарі.

Викладіть підготовлену картоплю та 1 цілу головку часнику у форму для запікання. Готуйте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці до повної готовності картоплі (час залежить від розмірів).

Очистіть печений часник, додайте зелень і вершкове масло. Поєднайте інгредієнти, в результаті вийде неймовірно ароматна часникова паста.

Викладіть пасту на гарячу картоплю, добре перемішайте і подавайте страву до столу.

Джерело