Пельмені не спливають тому, що або вони розвалилися і всередину потрапила вода, або вони прилипли до дна, або вони ще не готові, інформує Ukr.Media.
Якщо пельмені варяться, при цьому вони цілі і неушкоджені, можливо, ви занадто рано чекаєте їх появи на поверхні води.
Пельмені — це, звичайно, напівфабрикат, але і їм потрібно як мінімум 10 хвилин, щоб зваритися.
Якщо пельмені розвалилися і не спливають, значить, ви кинули їх в киплячу воду і не додали склянку окропу, щоб вирівняти температуру. Як відомо, від перепаду температур пельмені лопаються.
Не можна змішувати пельмені з різних пачок тому, що час приготування різний у пельменів з курячим фаршем і, припустимо, з баранини. Одні можуть рватися наверх, а іншим потрібно ще час на приготування.
А якщо пельмені прилипли до дна каструлі, значить, ви їх розморозили і кинули в воду м'якими. Щоб пельмені зберегли пружність, додайте оцет.
Залиште відповідь