Не всі господині люблять використовувати спеції при приготуванні пельменного фаршу, тому що побоюються того, що прянощі переб'ють аромат та смак м'яса, інформує Ukr.Media.
Але не варто вважати, що це зіпсує страву.
Якщо грамотно підібрати приправи, то якість пельменів помітно зросте.
Які спеції перетворять смак фаршу для пельменів?
Лавровий лист
Ця пряність вигідно відтінює смак будь-якого м'яса, роблячи його більш благородним і насиченим. Для фаршу варто використовувати мелений варіант.
Якщо такого немає, то можна подрібнити пару цільних листочків у кавомолці.
Чорний перець
Цю спецію додають практично у всі перші та другі страви, тому пельмені не стануть винятком. Чорний перець чудово підкреслює смак м'яса.
Паприка
Для пельменів підійде будь-який вид паприки. Ця спеція робить смак пельменів більш насиченим та приємним. Також начинка виходить ароматнішою, що робить страву неймовірно апетитною.
Кінза
Якщо ви хочете, щоб фарш вийшов ще ароматнішим, то варто ввести в нього подрібнену кінзу. Ця зелень багатьом нагадує про східну кухню, яка ідеально "справляється" з м'ясними стравами.
Залиште відповідь