Секрет густого крему зі сметани без загусників для торта

Як відомо, для того, щоб приготувати власноруч сметанний крем, необхідно брати продукт з максимальним відсотком жирності, інформує Ukr.Media.

Але часом навіть та сметана, на етикетці якої було вказано 25-30 %, стає схожою на молоко при збиванні міксером.

Щоб вам не довелося зіткнутися з подібною ситуацією, скористайтеся хитрістю, про яку йтиметься далі.

Перше, що вам належить зробити, це відкинути сметану на марлю і конструкцію помістити в сито.

У такому вигляді сметана повинна пробути кілька годин, а краще — ніч.

Друге: замість цукру спробуйте використовувати цукрову пудру. Навіть якщо під рукою не виявилося заповітного пакетика, її легко приготувати за допомогою кавомолки.

Ну і третє — досвідчені господині радять і зовсім не торкатися до міксера, а просто перемішати ложкою сметану і цукрову пудру.

У тому випадку, якщо вийшла маса вийде дуже густою, додайте сироватку, яка стекла при виконанні першого пункту.

Джерело