Рівень гемоглобіну можна підняти і за допомогою наступних продуктів: висівки, пшенична каша, абрикоси, курага, гіркий шоколад, зелені яблука, зерновий хліб, червоний виноград, буряк, бобові, мигдаль, гранати, сливовий сік, сливи, родзинки, горох, томатний сік, брюссельська капуста, капуста броколі, арахісова олія, вівсянка, ананаси (в т. ч. і консервовані), інформує Ukr.Media.
Всі ці продукти багаті на залізо, яке підвищує гемоглобін. І багато з перерахованих продуктів за вмістом заліза можна порівняти з м'ясом.
Спеціальні рецепти для підвищення гемоглобіну
З нижченаведених рецептів виберіть той, який вам найбільше підходить, і намагайтеся вживати його на постійній основі, як «вітамінне підживлення» для організму.
Залиште відповідь